8-weekse training, voor meer rust in je leven
Mindfulness in Almere
Over mij

Over mij

Mijn naam is Fred Heijnen en voor mij is mindfulness nog steeds het krachtigste middel om stressvolle momenten het hoofd te bieden. Om bewust terug te gaan naar mezelf en de stroom van gedachtes even los te laten. Dit geeft iedere dag weer overzicht, in wat er toe doet en welke gedachtes me niet helpen. Om zo ontspanning te ervaren, ook op drukke momenten.

Na het volgen van de 8-weekse mindfulness training ben ik verder gegaan met het beoefenen van mindfulness, meditatie en yoga. Sinds 2014 geef ik op losse basis meditatieavonden en organiseer ik retraites waarbij de nadruk ligt op mindfulness.

In 2022 heb ik de opleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd en ben ik ook begonnen met het geven van trainingen. De komende trainingen die ik ga geven zijn dan ook een continuatie van mijn rol als begeleider/trainer van meditatie en mindfulness. Daarnaast werk ik in het bedrijfsleven, ben ik vrijwilliger in de zorg en mag ik graag hardlopen. Ik gebruik mindfulness ook bewust in alle delen van mijn leven om deze te verrijken en tot inzicht te komen. En zodoende ook dit inzicht weer door te kunnen geven.

Tevens kan je me hier vinden bij de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers.